U mobilnoj ekspozituri na Sajmu krediti za 30 minuta

NOVI SAD – Banka Poštanska štedionica predstavila je na 89.Međunarodnom Sajmu poljoprivrede u mobilnoj ekspozituri svoju ponudu namenjenu pre svega poljoprivrednim gazdinstvima.

Osim za gotovinske klijenti mogu aplicirati za kredite za obrtna sredstva na 36 meseci, za kupovinu mehanizacije na 60 meseci i za dugoročnije kredite kako bi kupili zemlju.

Član Izvršnog odbora banke Aleksandar Čortan kaže da trenutna kriza neće uticati na uslove kreditiranja i da se kod njih ne naplaćuje naknada za obradu kreditnih zahteva.

„Što se tiče kamatnih stopa i uslova kreditiranja, pozivam sve da nas posete ovde u mobilnoj ekspozituri koja je dokaz fleksibilnosti i mogućnosti da se stigne do najudaljenijih krajeva naše zemlje. Smešteni smo i u Master hali na Novosadskom sajmu gde smo tradicionalno sa našim partnerom Dunav osiguranje na velikom štandu“, kazao je Čortan.

Put od aplikacije do realizacije kredita može da bude veoma kratak, a najbrže se realizuju gotovinski krediti.

„Upravo na Sajmu smo videli da taj proces može da traje i samo 30 minuta. Imali smo korisnike koji su aplicirali i već za pola sata bili isplaćeni u mobilnoj ekspozituri. Što se tiče investicionih kredita u zavisnosti od dokumentacije sve se završava u roku od deset radnih dana“, izjavio je Čortan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar