U Novom Sadu otvorena prva konfrencija Biznis priče

NOVI SAD – Prva konferencija „Biznis priče“, koja je okupila 600 preduzetnika na jednom mestu, otvorena je danas u Novom sadu, u organizaciji Centra za razvoj poslovnih veština.
Organizatori su naveli u saopštenju da je cilj projekta, inspirisanog istoimenim podkastom „Biznis priče“, umrežavanje preduzetnika, razmena iskustava, sticanje novih poslovnih kontakata, podsticanje kreativnog razmišljanja i prilika za dodatnu edukaciju, kao i razvijanje kongresnog turizma u Novom Sadu.
Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić izrazio je zadovoljstvo što je događaj tog tipa organizovan u Novom Sadu koji je sve češće prepoznat kao mesto gde se šire dobre priče, razvijaju ideje mladih koji imaju potrebu da šire perspektivu, iskorače u nova iskustva i sami kreiraju prosperitetan ambijent.
Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević ocenio je da su događaji poput današnje konferencije izvorišta znanja, te da nema boljeg načina da srpska privreda napreduje nego da svakog dana stičemo nova znanja.
Prema njegovim rečima, skup pokazuje veliku želju ljudi u Vojvodini da se obrazuju i da imaju sve informacije koje su im neophodne da bi bili u toku svih svetskih trendova u pogledu privrednog razvoja.
Tokom naredna dva dana, na brojnim radionicama, panelima i predavanjima vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona i neki od najuspešnijih preduzetnika govoriće o svom biznisu, o samim počecima i najaktuelnijim trendovima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar