U PKS danas pocinje konferencija o ženskom preduzetništvu

BEOGRAD – U Privrednoj komori Srbije danas će početi dvodnevna konferencija „Žensko preduzetništvo – povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa“.

Skup organizuju Privredna komora Srbije – Evropska mreža preduzetništva, Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), Vlada Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije i Evropska banka za obnovu i razvoj.

Otvaranju konferencije prisustvovaće potpredsednica vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić, regionalna direktorka za Evropu i centralnu Aziju UN Women Alija El Jasir i direktorka Sektora za preduzetništvo u PKS Branislava Simanić, saopšteno je iz PKS.

Glavni cilj događaja je da se unapredi dijalog i razmeni znanje o temama važnim za žensko preduzetništvo, kao i da se podstakne saradnja i umrežavanje žena preduzetnica na Zapadnom Balkanu.

Prvog dana konferencije predvideno je više panela i diskusija na aktuelne teme, poput transformacije biznisa, inovacija, izvora finansiranja kao i B2B sastanci izmedu preduzetnica.

Drugog dana biće organizovana radionica, kao deo podrške unapređenju vaših znanja i veština preduzetnica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar