U sredu Prodajni dan na Savi Promenadi po najboljim uslovima

BEOGRAD – Belgrade Waterfront u sredu 11. septembra organizuje Prodajni dan u novom Prodajnom centru u okviru prve useljene zgrade BW Residences.

U saopštenju se navodi da će zainteresovani kupci u sredu od 10 do 19 sati moći da kupe stan po, kako ističu u saopštenju, najboljim uslovima.

„Imajući u vidu da ovu, letnju varijantu Prodajnog dana, organizujemo u novom Prodajnom centru na Sava Promenadi, budući stanari mogu i sami da osete uzbudljivu atmosferu novog života koja ovde vlada. Tu mislim na zadivljujuću lepotu reke i šetališta, na kafiće, restorane, festivale, organizovane sportske aktivnosti, muzičke i pozorišne manifestacija“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Prodajni savetnici kompanije će na Sava Promenadi posetiocima predstaviti sve aktuelne stambene zgrade, a ovom prilikom u prodaju će biti pušteni i stanovi u novoj zgradi BW Terra.

Posetioci će moći da se upoznaju sa aktuelnom ponudom kompanije, koja obuhvata stambene zgrade BW Parkview, BW Magnolia, BW Metropolitan, BW Arcadia, BW Aurora, BW Terraces, BW Aria, kao i brendirane St. Regis stanove u Kuli Beograd.

Zainteresovani ovog dana će moći da iskoriste neke od posebnih pogodnosti, poput specijalnog plana otplate, pokrivenih troškova za godišnje održavanje zgrade ili troškova notarizacije kupoprodajnog ugovora. Tokom Prodajnog dana biće predstavljena jedanaesta stambena zgrade Belgrade Waterfront-a, BW Terra, sastavljena od tri kaskadna bloka, od kojih najviši ima 19, a najniži 15 spratova, a koja je kreacija domaćeg arhitekte Jovana Mitrovića.

BW Terra će zainteresovanima ponuditi izbor od 153 stana – od modernih studija do vanserijskih petosobnih penthausa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar