Udruženje CarGo ima milion članova, uskoro dodatne usluge

Udruženje gradjana CarGo danas je saopštilo da je dobilo milionitog člana posle godinu i po dana od osnivanja.

Istaknuto je da CarGo sada najveće udruženje gradjana u Srbiji, a njegovim članovima su na raspolaganju inovativna pomoć na putu i dostava hrane preko opcije „Batler“. 

Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić istakao je da je „ponosan što CarGo piše istoriju“ i dodao da to udruženje ne bi postojalo bez podrške i poverenja gradjana Beograda i cele Srbije.
 
„Nastali smo sa ciljem da lakše povežemo ljude, suočavali se sa ogromnim nasiljem i pritiscima, koji ni danas ne prestaju, ali nam energiju daju naše aktivnosti koje smo usmerili na humanost, mlade, kulturu, obrazovanje, zdravstvo i zaštitu životne sredine“, rekao je Vučić.

Naveo je da je „CarGo uvek davao, a nikada nije tražio pomoć, kao brojne radne i intersne grupe, ali je dobio najvažniju podršku, a to je podrška gradjana da istraju i ne podlegnu pritiscima“.
 
„Danas milion nas može da bude ponosno na to što smo zajedno uradili. Na prvom mestu su, naravno, humanitarne akcije u kojima smo zajedno izmamili osmehe na lice deci, osobama sa invaliditetom, raznim ugroženim grupama. Naša humana misija ne prestaje, već sada dobija dodatno ubrzanje“, istakao je Vučić.

Najavio da će CarGo uskoro uvesti i dodatne opcije koje će olakšati lečenje, slanje pošiljki i online plaćanje za članove udruženja.

„Sa našim partnerima nastavljamo predstavljanje i širenje ‘Batler’ servisa, a uskoro ćemo uvesti program pogodnosti i popusta u privatnim zdravstvenim ustanovama“, rekao je Vučić.

On je zahvalio kompaniji CarGo Technologies i njihovom timu inženjera na razvijanju softvera za brže, lakše i bezbednije medjusobno povezivanje članova.

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar