Uzakrota Travel Samit 10 marta u Beogradu

BEOGRAD – Jedan od najprestižnijih internacionalnih događaja u industriji putovanja „Uzakrota Travel Samit“, biće održan 10. marta u Beogradu kao „Uzakrota Balkan Travel Samit“, koji će uz podršku Turističke organizacije Beograda okupiti najznačajnije predstavnike turističke industrije iz sveta u srpskoj prestonici.

Ovaj međunarodni skup namenjen je turističkim agencijama, avio-kompanijama, hotelima, blogerima, kao i kompanijama koje pružaju logistiku turističkoj industriji, saopšteno je iz TOB-a.

Više od 30 predavača i panelista iz zemlje i inostranstva govoriće na teme: „Moć rastućnih tržišta i onlajn platformi“, “Onlajn rezervacije i lokalni trend korporativnih kompanija u 2020“, „Sadašnjost i budućnost onlajn platformi“, „Nove marketinške strategije i grupne posete“, „Koje su preference današnjih putnika“, „Digitalni marketing u travel industriji“ i druge.

Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, kaže da će „Uzakrota Travel Samit“ biti najvažniji turistički događaj srpske prestonice u ovoj godini, na kom će učesnici imati priliku da steknu nova znanja, razmene iskustva i ostvare potencijalne saradnje u oblasti koja je podložna neprestanim promenama usled konstantnog razvoja tehnologije.

Među gostima biće bivši ministar turizma i zdravlja Turske, Bulent Akarcal, ambasador Turske u Srbiji Tanju Bilgic, osnivači i direktori vodećih “travel-teć” kompanija i mnogi drugi.

Prvi „Uzakrota Balkan Samit“ održan je pre tri godine u Beogradu, a ovaj događaj je prethodnih godina imao svoja uspešna izdanja i u Atini, Istanbulu i Londonu.

Nakon samita u Istanbulu 12. decembra prošle godine, u okviru kog je TOB organizovao „Beogradsko veče“, i koji je sa preko 4.500 učesnika ocenjen kao „jedan od najefikasnijih turističkih događaja na svetu“, organizatori su odlučili da ovaj međunatodni skup ponovo bude održan u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar