Bacio je sa terase: Poznati fudbaler pokušao da ubije suprugu

Poznati argentinski fudbaler Lućo Gonzalez bacio je suprugu sa terase sa namerom, kako ona tvrdi, da je ubije.

Nekadašnji fudbaler Porta i Marseja, a sada brazilskog Atletiko Parenensea, dobio je zabranu prilaska svojoj ženi na 500 metara, kao i na viđanje dece u narednih 90 dana.

„Pokušao je da me ubije“, tvrdi Andreia da Silva Markez Gonzalez za brazilske medije.

Ona je opisala šta se desilo, prenosi Kurir.

„Prvo je pokušao da me udavi, onda me je sekao po zglobovima. Na kraju me je držao za noge preko balkona i bacio u dvorište gde su se igrala deca. I sve vreme je urlao: ‘Ubiću te, ubiću te“.

Andreia tvrdi da je Lućo pokupio sve vrednosti iz kuće, uključujući i pare i da je blokirao sve račune.

Pred 36-godišnjim fudbalerom je ozbiljan problem, jer za nasilje u porodici sleduje zatvorska kazna.

Lućo Gonzalez se proslavio noseći dres Porta od 2005. do 2009. i od 2012. do 2014. Igrao je i za River Platu, Marsej, Al Rajan…Za reprezentaciju Argentine zabeležio je 45 nastupa i postigao šest golova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

AndreinaLućo Gonzales
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    „koji rat polova“- civilizacija socijalizacija i maltene šta?

  • EXORCIST

    Ovaj Milan je u pravu. Zbog manjeg broja slučajeva gde muškarci monstrumi stvarno maltretiraju žene, čak do ubistva, – veliki broj žena na perfidan način koriste brak da ostvare svoje, unapred i do detalja isplanirane namere itd., a i sudovi listom donose presude u korist žena a pogotovo ako su sudije korumpirane, što je najčešći slučaj u Srbiji, krilatica „kada svi kradu, što bi sudije bile veći katolici od pape“ – a da ama baš niko od Institucija to ne sprečava u Srbiji, iako se SVI od vrha pa na dole, „zaklinju“ da se „bore“ protiv korupcije, a u stvari nisu „ludi“ da seku granu na kojoj udobno sede“ dok im traje mandat,- treba obezbediti potomstvo, – buduće rentijere u BEOGRADU NA VODI u sledećih nekoliko stotina godina.

  • milan

    Postoji zakon o zestiti zene od agresivnih muzeva.To je dobro. -Kako bi se osecao da te zena vara? -Da ulazes sve da vam bude bolje u zivotu a ona na kraju kaze da ima drugog? -Planiras zivot sta ces mukotrpnim radom da postignes da obezbedis deci,supruzi…a ona kaze izvini ali ja nasla drugog i mnogo toga jos. Kao i sto rade zapadne drolje.nadju poznatu licnos punu para naprave dete i onda mu unisti zivot trazeci nemoguce i na kraju zavrsi sa visokom alimentacijom. Treba nov zakon gde treba zastititi muzeve jer u 90% slucajeva ona vara njega na bilo koji nacin.To je sudstvo zvanicno reklo 2015 god. Nisam za nasilje nad zenama …ali nad zenama a ne monstrumima u zenskom obliku.