Braća iz Niša osumnjičeni za teško ubistvo Draška R. u krugu fabrike

Braća N. M. (34) i M. M. (39) iz Niša koje je niška policija juče uhapsila, osumnjičeni su za krivično delo teško ubistvo Draška R, kao saizvršioci. 

Naredbu o sprovodjenju istrage o tom krivičnom delu donelo je Više javno tužilaštvo u Nišu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenog M.M. donelo naredbu o sprovodjenju istrage protiv dvojice braće. Višem sudu u Nišu je podnet predlog da se osumnjičenom M.M. odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ponovi krivično delo, visine zaprećene kazne i činjenice da je usled izvršenja krivičnog dela došlo do uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni N.M. kome je po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredjeno zadržavanje, biće saslušan u zakonskom roku od 48 časova.

Braća N.M. i M.M. sumnjiče se da su 8. oktobra u krugu fabrike „MIN Kopeks“ ubili Draška R. tako što su ga više puta udarili čekićem i sekirom u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, N.M. i M.M. su bili radnici ubijenog Draška R. sa kojim su radili na otvaranju pogona za proizvodnju stolarije.

Oni su obavestili policiju da se u krugu fabrike nalazi beživotno telo, koje su, navodno, zatekli po povratku sa pauze za ručak.

Mirno su dočekali dolazak policije a, kako su objavili pojedini mediji, jedan od braće je i na sahrani nosio sanduk sa telom Draška R.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar