Ćerka brutalno usmrtila majku, pa pozvala oca: „Tata, dođi brzo, mama je umrla u snu“

Beograđanka T. R. (45), koja je privedena u sredu zbog sumnje da je u ponedeljak ubila svoju majku L. T. (74) u Učiteljskom naselju u Beogradu, nakon zločina pozvala je svog oca telefonom i rekla mu: „Tata, dođi brzo, mama je umrla u snu“.

– Nesrećna žena dugo je već razvedena od muža i živela je sama. Povremeno joj je u posetu dolazila ćerka T. R. Tako se dogodilo i u ponedeljak, kada je ona došla kod nje u posetu. Nije jasno kojim predmetom je T. R. udarala majku, niti se zna motiv. Dalja istraga pokazaće šta je pozadina zločina – rekao je izvor blizak porodici za „Blic“, i dodao da je policiju i hitnu pomoć pozvao bivši suprug umrle žene.

On je inspektorima ispričao da je u stan na Zvezdari došao po pozivu ćerke, koja ga nije sačekala u stanu nakon poziva u kom mu je rekla da je L. R. preminula u snu.

Policija je beživotno telo nesrećne žene pronašla tek u sredu ujutru. T. R. je prilikom hapšenja bila konfuzna i njoj je određeno azdržavanje do 48 sati.

Uhapšena T. R. je inspektorima ispričala da je lečena na Kinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Obdukcija ubijene L. T. (74) završena je juče i pokazala je da se radi o ubistvu, a ne o prirodnoj smrti. Kako je starica bila slabe telesne konstitucije, nije mogla da se odbrani od pomahnitale ćerke. Nezvanično, u stanu su nađeni tragovi krvi ubijene žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkaubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar