Darko Lazić i dalje kritično, od danas na VMA

Pevač Darko Lazić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca i dalje je u teškom stanju.

TV Prva nezvanično saznaje da će on danas biti prebačen na VMA.

Lekari su juče u toku popodneva i večeri uspeli da stabilizuju sve vitalne funkcije pevača i nameste povređenu butnu kost.

Ipak, lekari se ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze zbog povrede pluća.

Današnja štampa piše da je Laziću ranije oduzeta vozačka dozvola zbog načinjenih prekršaja, pa je pevač juče, kada je doživeo saobraćajnu nesreću usled koje je njegovo vozilo sletelo s puta i završilo na krovu, potpuno uništeno, vozio bez potrebnog dokumenta.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

darko lazićnesreća
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Deki

    Anonimni strasno ti nisi ljudsko bice nemas nimalo ljudskog u sebi dao ti bog takvu nesrecu a tvoji roditelji deca i prijatelji nek citaju . Stoko

  • bambi

    Automobile sa zadnjom vucom bi trebalo, sto se zakonom moze regulisati, dozvoliti da voze samo vozaci koji su stariji od 40 godina i minimum da imaju iskustva B kategorije 7 godina. Takodje, mladjim ljudima ne treba dozvoliti da voze automobile preko 1200 cm3 i preko 70 konja.

  • Anonimni

    steta mlad covek-bez vozacke dozvole je vozio,,krsio zakon ibahato vozio

  • Anonimni

    Ne može biti pažljiviji neko ko je alkoholičar i narkoman. Da je spucao nekoga vašeg i ubio, pitao bih vas, velikodušna gospođo.

  • Vesna

    Potpuno su sada nebitni detalji saobracajke. To je posao policije. Najbitnije je da se jedan mladi zivot spasi…ma ko to bio! Ne sladite se se tudjom nesrecom i vi novinari i vi gospodo čitaoci! Nesreca je nesreca, ma cija da je! Ja se molim da se oporavi pre svega zbog ljudi koji ga vole i da ubuduce bude pazljiviji.

  • Anonimni

    On je tako vozio, da je bilo samo pitanje hoće li ubiti samo sebe ili još nekoga. (imao 10 saobraćajki do sada)