Drama kod Leskovca: otac u ukradenom automobilu pokušao da ubije sebe i sina

Miroslav M. (33) pokušao je sinoć da oduzme život sebi i sedmogodišnjem sinu na putu Niš – Leskovac, tako što je namerno ukradenim „golfom 2“ udario u drugi automobil.

Kako preose „Novosti“, policiji je tokom noći prijavljeno da se putem Niš-Leskovac kreće automobil koji vozi Miroslav M. i koji navodno ima nameru da presudi sebi i svom sedmogodišnjem sinu koji je bio s njim u kolima.

Automobil je išao iz Niša ka selu Bobište kod Leskovca, gde je Miroslav imao fiktivno prijavljenu adresu.

Ustanovljeno je da se otac i sin nalaze u ukradenom „golfu 2“ i pretpostavljalo se da je Miroslav naoružan, tako da je policija na terenu dobila naređenje da postupa oprezno kada uoči automobil.

Na ulazu u Leskovac primećeno je vozilo, policija je pokušala da ga zaustavi, ali je vozač dodao gas i nastavio put.

Patrola je uključila rotaciju i krenula za „golfom“. Vozać je kod sela Grabovnica u pravcu Vranja automobilom prešao u suprotnu traku i čeono udario u drugi auto koji je dolazio iz suprotnog smera.

Policajci su odmah i ukazali prvu pomoć povređenima do dolaska lekarske ekipe.

U sudaru lakše je povređeno sedmogodišnje dete i vozač drugog automobila. Miroslav ima teške povrede i životno ugrožen. Prevezen je u leskovačku bolnicu.

Prema saznanjima, on ima kriminalni dosije i tri aktivne potrage.

Istraga je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sudarukraden automobil
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • susu

    Kakav bolesnik, majke mi promenite zakon da imamo dozvolu da izbodemo nožem ovakve psihičke bolesnike.Manje ovakvih zdravija država za život.Boli me kurac ako te prevarila žena nema opravdanja da ubiješ nedužno dete čak i da je to upitanju smrade jedan.