Drama: Tri mladića zbog jedne žene upali u autobus sa palicama i u pratnji besnog psa!

Tri mladića upala su u autobus pun Beograđana koji je saobraćao na relaciji Herceg Novi – Beograd noćas oko dva časa iza ponoći zapretivši im i maltretirajući ih.

Ti vandali imali su, prema priči putnika, bejzbol palice u rukama i sa sobom su u autobus uveli i besnog psa, prenosi Blic.

Do incidenta je navodno došlo zbog jedne putnice koja je insistirala da sedi sama na dva mesta, iako je vozilo bilo puno i za to nije bilo uslova.

„Jedna žena je zahtevala da sedi sama. Prvo ju je vozač prebacio pored jednog mladića, a onda se bunila da ju on maltretira. Onda je prešla pored druge žene, ali je i dalje tražila da kupi još jednu kartu kako bi dobila slobodno mesto pored sebe. Vozač joj je rekao da to ne može jer jednostavno nema mesta u autobusu“, ispričala je za „Blic“ Beograđanka koja je bila u ovom autobusu, ali je zbog straha insistirala da ostane anonimna.

Kako kaže, nakon toga, putnica je nastavila da pravi probleme.

„Uporno je pričala da ona nije bilo ko u Crnoj Gori, da je inspektorka, pa je vadila neku značku, a onda je počela da telefonira i nekome priča da je maltretiraju u autobusu“, priča Beograđanka.

Ubrzo nakon toga, oko 2 sata ujutru, kada je autobus bio u Bijelom Polju, vozilo je prestigao crni automobil i zaustavio se ispred.

„Vozač je zaustavio autobus, a u vozilo su upala tri momka. Vikali su, šetali se po autobusu, a onda su dvojica stala ispred autobusa i vrata sa psom koji je besno lajao, a treći je ostao u autobusu, mahao palicom i vikao: „Šta je sad? Što sad ćutite? Da čujem ko je maltretira?“, priča ova vidno uznemirena sugrađanka.

Ona kaže da su putnici, kao i vozač, bili preplašeni i da su ćutali i samo čekali da se drama završi.

Drama u autobusu okončana je nakon pola sata, kada su momci napustili vozilo i otišli u nepoznatom smeru. Putnici su zapisali registarske oznake automobila kojim su otišli i već na granici podatke predali crnogorskoj policiji.

U prevozniku „Royal“ su nam potvrdili da su upoznati sa tim da je došlo do incidenta.

Niko od putnika nije povređen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bejzbol palicebesan pas
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Vladimir

    Srbijo dokle ćeš dopuštati da normalan svet terorišu huligani.