Drama u Čačku: Pijani advokat se zapalio u bolničkom krevetu

U Opštoj bolnici u Čačku noćas se odigrala prava drama kada se advokat P. M. (42) zapalio u svom bolničkom krevetu.

Njega je policija iz ovog grada ranije u toku noći privela nakon prijave nasilja u porodici. Naime, muškarac je prijavljen jer je u vidno alkoholisanom stanju tukao i maltretirao brata i oca, prenosi „Blic“.

Policija ga je privela, a potom i odvela na odeljenje psihijatrije u Opštoj bolnici u Čačku, gde je on, kada je smešten u krevet, pronašao šibice i zapalio se.

Advokat je zadobio opekotine teške po život i lekari se bore da ga spasu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

advokatČačak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Evo sta nam radi sistem, sa marsa su verovatno prepisali zakon o nasilju u porodici, svak cast svim zrtvama, i nasilnici trebaju biti kaznjeni, ali ovako na jedan poziv, bez ikakvih dokaza, hapsiti ljude po kucama, izbacivati ih iz kuca, zabranjivati ulazak, meni ovo samo lici na 1945, kad su hapsili ljude samo zato sto je komsija prijavio da im gori sveca na krsnoj slavi. Pribeirmo se ljudi, ovo nicemu ne vodi, svaki dan je neko ubijen, a onda i samoubistvo, znate li koliko snage treba coveku da ubije nekoga, onda i sam sebi presudi, Oni se ne bave problemima, i uzrocima, nego samo posledicama, a to nikad nije dovelo do boljitka.