Dva hapšenja u Kraljevu

KRALJEVO – Policija u Kraljevu uhapsili su I.J. (1977) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio, pronašla oko 41 gram marihuane upakovanu u pet paketića.

Osumnjičenom je određeno zadržavnje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju PU Kraljevo.

Policija u Kraljevu je takođe uhapsila V.S. (1994) iz Požarevca, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je sa, za sada nepoznatim osobama za kojima policija intenzivno traga, u januaru ove godine na području Kraljeva obio jednu poštu iz koje je uzeo 378.000 dinara, a zatim i poštu na području Velike Plane iz koje je uzeo metalnu kasu sa novcem u iznosu od 241.000 dinara.

Takođe se sumnja da je u februaru u Kraljevu obio još jednu poštu u kojoj je pokušao da uzme metalnu kasu sa novcem, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar