Dvoje mladih nastradalo u vikendici, sumnja se da ih je ubila struja

U selu Kremna kod Užica u utorak uveče je poginulo dvoje mladih ljudi iz Požege.

Tragedija se dogodila u kupatilu vikendice kada je od strujnog udara prvo stradao muškarac (30) a onda i žena (29). Uzrok ove nesreće je najverovatnije kvar na bojleru, javlja Nova.rs.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, mladića je u kupatilu dok se kupao udarila struja. Devojka je pritrčala da mu pomogne i nažalost u toj nameri takođe stradala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

strujni udarvikendica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Centar za socijalni rad Obrenovac, molim vec sedmu godinu, da izmesti moga sina iz porodice moje bivse supruge, tokom trajanja brakorazvodne parnice, U njenoj kuci je elektroinstalacija potpuno trula a osiguraci se nalaze na truloj drvenoj dasci i krpe se za nitnama zicanim. Kuca je potpuno dotrajala i vlazna i vec trideset godina se u nju nista ne ulaze. Racuni za struju preko 300 evra i preko deset puta je struja iskljucivana. Kuca nema uzemljenje. I posle 20 podnesaka, direktor Centra apsolutno, ne da nista nije preduzeo, nego nista nije ni odgovorio. On ima naredjenje od nadleznog Ministarstva po cenu otkaza, da se deca po svaku cenu moraju dodeljivati majkama.