Grupa mladića napala policajca zbog nepropisnog parkiranja

Pripadnik policije, koji je u tom trenutku bio u civilu, napadnut je sinoć na Zlatiboru.

Kako prenose beogradski mediji, do sukoba sa grupom mladića došlo je kada je policajac prišao automobilu parkiranom nasred puta i zamolio vozača da ga pomeri. Jedan od mladića tada je nasrnuo na policajca i udario ga pesnicom u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, u stanicu MUP-a na Zlatiboru napadnuti policajac došao je nešto pre 21 sat. U prijavi koju je potpisao, on je naveo da je izašao iz svoje kuće da bi mladiće upozorio da ne ostavljaju automobil nasred puta. Tada ga je, po njegovim rečima, jedan od njih udario u glavu, a on je od siline udarca pao na zemlju.

Napadači su, prema nezvaničnim informacijama, na Zlatibor stigli iz Beograda. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača je u incidentu potegao pištolj i repetirao ga.

Pripadnici policije po prijavi su izašli na lice mesta i obavili uviđaj. Istraga je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

napad na policijuZlatibor
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Johnny Rotten

    Ništa od navedenog! Beogradske kabadahije kada ih uhvate, a brzo će ih uhvatiti dobiće teške batine u MUP-u..Tako se radi u UK gdje ja živim i dobija najmanje 3-5godina robije>a kod Srbijanaca svaki balavac može da nabavi pištolj kao da se radi o igrački!!! Samo u Srbiji i nigdje drugdje na svijetu>huliganski ološ koji su nule ali se kreću u čoporima, a Vlast treba donijeti drakonske novčane i zatvorske kazne!Svaka bitanga se može prevaspitati!!!!

  • milovan

    Zato treba gradjanima dati da nose oruzje kao u Americi. Pa tko voli neka izvoli,ovako ovde samo lopovi nose oruzje a sirotinja trpi.Onako ako si usao u moj posed ja imam pravo da pucam. Bio bi mir i nebi se sepurili.

  • Anonimni

    pa samo takvi se i ponasaju tako kurcevito jer znaju da imaju zastitu od roditelja na vlasti

  • Drda

    Zasticeni tatini sinovi. Verovatno su im tate na vlasti.

    • Anonimni

      sinovi običnih ljudi jedva imaju za sebe, ne da se šećkaju po Zlatiboru