Horor u Kučevu: Pronađena mrtva beba, uhapšena majka

U kući u mestu Mustopići Kučeva pronađena je mrtva beba. Kako prenose mediji, zbog ubistva tromesečne bebe uhapšena je majka Ž. S. (23).

Uviđaj u kući u kojoj je pronađena mrtva beba je u toku.

Beogradski mediji preneli su da je u selu Mutapić kod Kučeva pronađena beba starosti tri meseca sa vidljivim povredama, kao i da roditelji u tom trenutku nisu bili u kući.

Prema saznanju „Blica“ majka je bebu ugušila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebakučevomajka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    U 99% slucajevaCentri za socijalni rad u sprezi sa sudovima dodeljuju bebe i malu decu majkama cak i kada su prostitutke, alkoholicarke ili narkomanke. Pri tome se, dok traje sudski postupak, izivljavaju nad bivsim muzevima i godinama im ne dozvoljavaju da vide svoju decu. A pri tome Centri se dodatno izivljavaju nad ocevima i prave ih na budalu. Dokle vise? Mlade mamice to rade jer na taj nacin lako dolaze, koristeci svoju decu, do alimentacione finansijske zarade. Decu brze bolje odvedu u vrtic ili daju komsiliku na cuvanje, a one sa parama pravac u kafice, iz dzipa u dzipa, od jednog do drugog intimnog prijatelja. To je klasicno nasilje majki nad sopstvenom decom. Stop nasilja majki nad bebama i decom. Hitno promena Porodicnog zakona. Hitno u Skupstinu na usvajanje. Bebe i mala deca nam pate, odrastaju bez oceva sa ovakvim majkama monstrumima.