Horor u školi: zbog ljubomore nasrnuo nožem na druga

Adam M. (21) uhapšen je u utorak zbog sumnje da je ispred Hemijske škole nožem izbo Vojislava Đ. (15), a svoju devojku Tamaru P. (17) isekao po šaci.

Incident se dogodio ispred Hemijsko-prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu u Beogradu. Povređeni Vojislav Đ. učenik je drugog razreda ove srednje škole, a Tamara P. četvrtog razreda. Adam M. je, kako pričaju za „Blic“ prijatelji povređenog Vojislava koji su prisustvovali ovoj drami, došao do škole u koju ide njegova devojka u utorak za vreme velikog odmora, oko 16.30 sati, jer je načuo da se ona sviđa jednom učeniku, prenose beogradski mediji.

– Došao je ispred škole i tražio da razgovara sa njim. Na zidiću školske ograde van škole sedeli su njegova devojka Tamara i još par drugara, a Vojislav je stajao pored njih. Adam je stao ispred Vojislava i počeo da viče na njega. Vojislav ga je pitao zašto viče – priča Vojislavljev drug, kog smo juče zatekli ispred škole.

Kako kaže, tada je Adam izvukao nož iz rukava i ubo ga dva puta, u potpazušnom delu i u grudi.

– Adam je tada pobegao, a nekoliko drugara su ga jurili, ali ga nisu stigli. Ja i jedan drug preneli smo Vojislava na zidić preko puta i skinuli mu majicu da vidimo gde je ranjen i da zaustavimo krvarenje. Odveli smo ga odmah do Doma zdravlja – priča naš sagovornik.

Tamara P. ima ogrebotinu od noža preko cele šake, ali je odbila lečenje, kažu očevici.

Na licu mesta su se i juče mogli videti tragovi krvi na mestu gde su drugari preneli Vojislava.

Vojislav je iz Doma zdravlja prevezen u Urgentni centar, gde su dijagnostikovane teške povrede. Njegovo stanje je i juče bilo nepromenjeno.

– Dečak je na jedinici intenzivne nege u teškom stanju – rečeno je juče u Urgentnom centru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nozškola
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • No name

    Jel ima iko normalan u Srbiji???