Incident u sali za fizičko: Devojčica pretukla svoju vršnjakinju (uznemirujući sadržaj)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak ovog strašnog napada, a sve se odigralo u sali za fizičko i to naočigled još nekoliko dece, prenose mediji.

Jedna od devojčica neprestano je vukla za kosu drugu devojčicu koja je sedela na klupi, a onda su usledili udarci, i nogama i rukama.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=N5_ETI9Yavw

Snimak incidenta koji se dogodio u škotskom gradu Aberdinšir je postavljen na društvenu mrežu Twiter, a retvitovan je više od 1.000 puta.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčiceskotskatuča
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    To sto je jedna devojcica,brutalno tukla drugu,koja je ocigledno mnogo slabija od nje,jeste uznemirujuce.Ali,daleko,daleko je vise uznemirujuce i deluje zaista frapantno,nesto drugo.A to drugo,to je cinjenica,da su tu tucu,mirno posmatrale njihove drugarice.I da bi njihova okorelost i velika kolicina zla u njima,bila jos strasnija,to cinjenica,da je neko od tih „drugarica“ sve to,snimao videom .!Taj cin,snimanje,a ne ukazivanje pomoci i sprecavanje dalje maltretiranje,njihove drugarice,pokazuje svu dubinu otudjenosti i gubitak svake empatije za svog bliznjeg.To me veoma veoma,uznemirava.!