Jasna poruka Sergeja Trifunovića: „Ustaće Glogovac ako vi dođete na sahranu“

Nebojša Glogovac preminuo je u petak posle kraće teške bolesti. Njegova smrt potresla je celu zemlju, a najviše porodicu i kolege.

Danas je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu održana komemoracija, na kojoj su se okupili brojni Glogovčevi prijatelji i kolege, a glumac će biti sahranjen danas u 14 časova u Aleji zaslunih građana na Novom groblju.

Njegovog kolegu Sergeja Trifunovića veoma je potresla smrt prijatelja, sa kojim je zajedno bio i na klasi, pa se prethodnih dana oglašavao na Tviteru. Njegov poslenji tvit poslao je jasnu poruku i to političarima, za koje je izričito rekao da su nepoželjni na sahrani njegovog prijatelja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nebojša glogovacsergej trifunović
Komentari (13)
Dodaj komentar
  • dzordz

    serGej je otpusten sa sluzenja vojske, posle 2,5 meseca, kao nesposoban. ne bih ulazio u dijagnozu, vidi se po njegovom ponasanju na sahrani i komemoracijii internetu. nije on obicna budaletina, on je dupla budala. b92 skolarac. ps on prica o `najebavanju majke`!? pa njega treba u onu italijansku kodulju koja se vezuje sa rukavima pozadi, a njegovu majku treba, ipak, postedeti

  • Dusan

    Sta drugo i ocekivati od bud..e. Zar i u ovakvim trenucima nekome soli pamet (a sam je nema)? Procitao nekoliko knjiga pa misli da je posisao svu pamet ovoga sveta. Jadna zemlja sa takvim „intelektualcima“.

  • pop

    ko god ima pameti ,,politicarima bi zabranio da na njegov grob pohode..!!! jel oni su zadnji soj sodome i gomore!!!a i sire!!!

  • Anonimni

    samo narkomancina i los covjek moze odredjivati ko ce kome doci na vjecni ispracaj.

  • Aleksandar

    Ne znam zasto autor ovog teksta pravi laznu vest? Lepo se vidi da je S. Trifunovic poruku uputio politicarima NA VLASTI a ne SVIM politicarima (kao zanimanju) kako to autor ovog teksta neistinito pokusava da prikaze. Da li se autor boji politicara na vlasti? Ja mislim da skoro svi politicari i jesu bagra ali S. Trifunovic to nije porucio a ovaj tekst je o njegovoj poruci

  • Anonimni

    Botovski mozak ne može da shvati poJentu, spržen od rijalitija i jeftine demagogije. Kada bude pao veliki vođa neće ih biti nigde, jer nigde je mesto za njih.

  • Anonimni

    Obicni divljak! Kakav intelektualac! Neotesanac!

  • Ceca

    Sramota !!!

  • Ceca

    Hoce li nekad neko odgovarati za neke izgovorene reci ? Svaka ti cast kada u trenutku velikog bola mozes da se setis politicara! Ti decko imas problem i to veliki . Ja vecu mrznju u jednom coveku nisam videla . Porodici Glogovac iskreno saucesce !

  • ANDREJ

    Sergej Trifunovic je veliki srpski glumac,ali pre svega i ispred svega,on je veliki intelektualac.Notorna je cinjenica, da bi za nekoga rekli da je intelektualac,taj mora da ima sposobnost logickog razmisljanja i da ima svoj sopstveni izgradjeni stav,o svemu sto se u sredini u kojoj on zivi dogadja.Gospodin Sergej Trifunovic,vec u vise mahova, iznosio je svoje misljenje o odredjenim ljudima iz sfere politike,kao i misljenje o vodjenju politike,na nacin na koji je oni vode.Poruku koju je uputio politicarima,povodom smrti jednog divnog coveka pre svega,a zatim i velikog umetnika glumca,Nebojse Glogovca,stvar je licnog stava i misljenja Sergeja Trifunovica i tu mesta nikakvom komentaru od strane drugih ucesnika na ovom Forumu.!

  • Anonimni

    Krv u zeludcu ti ceka sendvic,mozak nemas pa i ne razumas sta je covek rekao.

  • Anonimni

    Ne može bitanga a da ne zaradi neki poen i na smrti druga

    • Anonimni

      Anonimni,a ti si neki napredni ……pa si se pronašao u toj Sergejevoj poruci , bravo ,bravo….što bi rekla jedna tvoja sapatnica ,inače poslanik u N.Skupštini !