Jelena Dokić: „Otac me vređao i tukao dok se ne bih onesvestila“

Jelena Dokić, nekadašnja jugoslovenska teniserka, u svojoj autobiografiji otkrila je da je godinama trpela fizičko i psihičko nasilje oca Damira.

Dokićeva je u knjizi „Nesalomiva“ napisala da je nasilje počela kada je imala samo šest godina i da je očevo ponašanje imalo veliki uticaj na čitav njen život.

Kako prenose britanski mediji, koji imaju uvod u autobiografiju koja još nije objavljena, Jelena opisuje detalje fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od oca, prenose mediji.

Ona u svojoj knjizi tvrdi da ju je otac tukao kaišem kada bi loše odradila trening, a nije prolazila ni bez šutiranja posle kojeg bi ostala krvava i modra. Nazivao je „kur*om“, a da je najgore prošla kada je izgubila turnir u Kanadi 2000. godine.

„Stvarno ružno sećanje koje će ostati sa mnom zauvek… Završila sam u nesvesti! Strašno me je tukao“, napisala je Dokićeva.

https://www.instagram.com/p/Ba7R82IDGxO/?taken-by=dokic_jelena

Damir je poznat po nasilničkom ponašanju – jednom je na US openu napravio skandal i razbio telefon zbog lošeg obroka, a 2009. je u pritvoru proveo 15 meseci zbog pretnje ručnom bombom australijskom ambasadoru u Srbiji.

Jelena se povukla 2014. penzionisala zbog problema sa štitnom žlezdom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Jelena Đokićotac
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • KUM I

    Moram dodati jer znam.Sve sto su mama i tata stvorili su prodali ,ostavili posao i po tvojoj zelji te oveli u Ameriku i tamo pocinje tvoje izivljavanje ,bolesti roitelja i raspa porodice ,bolje je a nista ne pises tvoje komsije su jos zive!

  • Avetni Todor

    Dok si bila pod kontrolom oca,bila si uspesna teniserka i lepotica za kojom se planeta kretala. Kad si prestala i presla u ruke „trenera“,da ne upotrebim rec koju nas narod koristi(Yeb@c),pretvorila si se u bure,bezlicnu masu a o tenisu da i ne govorim. Sada pokusavas na ocu zaraditi koji cent,jadno da jadnije ne moze biti. Pljuvati roditelje znaci pljuvati po sebi ili kako narod kaze; „Tko ne hoda za ocem,hoda za psom.“,pametnom dosta.

    • KUM I

      Nikad bolji komentar!Dokiceva uzmi se u pamet i ostavi se „belog praha“!

    • Jo

      Ne lupetaj primitivcino..ne postoji razlog ni jedan da ponizavas i mlatis svoje dete..mrs u rupu neku!