Jeziv zločin na Vidikovcu: Sin ubio majku, pronašli je u lokvi krvi

Beživotono telo starije žene pronađeno je večeras nešto posle 19 časova u stanu na Vidikovačkom vencu, prenose beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, policiju o ubistvu obavestila je žena, koja je saopštila da je njen suprug izbo svoju majku, a zatim pobegao.

Policija navodno traži osumnjičenog. U toku je policijski uviđaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkasinVidikovaczlocin
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Vera

    da streljamo svu stariju populaciju????pobogu ti ispod mene…jesi svestan šta pričaš???’

  • mmm

    slažem se sa prethodnim komentarom ali nemojmo zaboraviti da su to ti roditelji koji su mnoooogo doprineli ovakvom stanje !!!

  • Viktor Rotmiler

    Ovo su uzasi,koji na zalost,postaju sve cesci.da li se radi o sinu narkomanu alkoholicaru,pojedinosti nisu poznate.Sve cesce smo svedoci,brutalnih ubijanja,i najblizih srodnika,tj.roditelja,od strane,njihovih sinova.Teska i vrlo bolesna,opsta situacija u Srbiji,verovatno,imaju bar deo krivice,za sve cesce,brutalne pojave nasilnistva.Mislim da ce nestabilna situacija,jos dugo vremena potrajati.Mi u ovom slepom crevu Evrope,izgleda nismo spremni, da se suocimo,oci u oci,sa svim grozotama,koje nam je kapitalizam doneo. Dugo smo ziveli,u jednom relativno mirnom periodu,ekonomske i svake druge stabilnosti.Brutalni kapitalizam,udario nas je,kao maljem,i mi nikako ne mozemo da osvestimo,sta nas je to snaslo.Beda i nesigurna buducnnost svakog pojedinca,odnosi svoj krvavi danak.!