Jezivo: Dva tela pronađena u stanu na Voždovcu

U Gostivarskoj ulici na Voždovcu u stanu jedne od tamošnjih stambenih zgrada pronađena su dva tela bez znakova života, prenose beogradski mediji.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o supružnicima Goranu i Jelkici M. Leševi su pronađeni u poodmakloj fazi raspadanja, pa je oboje identifikovao njihov sin.

Uviđaj i istraga su u toku, a tela će biti poslata na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Telo muškarca pronađeno je u dnevnoj sobi na krevetu a telo žene pored njega na podu. Muškarac je navodno imao krivični dosije, a prema rečima komšija i svedoka njih dvoje su se navodno bavili prosjačenjem i „često svađali“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

policijaVoždovac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Hronika

    Mira Antic osumnjicena da je u Novom Sadu u ulici mileticeva 38, na mucki I podmukli nacin usmrtila babu iz koristi koja je u toj kuci uzivala stanarsko pravo, a kuca se vodila na Mirjanu Antic zvanu mira psiho . Poznanici I ocevici kazu da je vec duze vreme imala finansijskih problema I zbog toga je hteo I muz Miroslav [misa] da je ostavi. Do strasne tragedije doslo je kada su Mira Antic I Miroslav Antic bracni par iz pakla, posvadjali I doslo je do tuce izmedju njih dvoje, navodno posle odlaska investitora koji je odustao od kupovine njihove kuce u mileticevoj 38 u Novom Sadu, razlog odlaska investitora bila je baka koja je uzivala stanarsko pravo I kuca nije mogla da se prepise dok je baka ziva ili da potpise baka, naravno baka nije htela da potpise I njima je ostala samo ova druga solucija, koja je bila realizovana u narednih nekoliko dana. U visem javnom tuzilastvu u Novom Sadu, pokrece se postupak za tesko ubistvo na podmukli nacin, po danasnjem zakonu kazna za ovakvo delo je dozivodni zatvor, a posto je delo ucinjeno pre donosenja novog zakona sudice se po starom zakonu gde je propisana kazna zatvora u trajanju od 40 godina. Nakon smrti babe Mira Antic je rodila cerku koja je posle par meseci nadjena udavljena u sobi u svom krevecu. Ocevici tvrde da dete nije bilo od tadasnjeg muza Miroslava [mise] Antica iz Djurdjeva, nego od njenog ljubavnika. Sta se sve u toj kuci desavalo kakva zla, ostavicemo tuzilastvu I policiji da istraze do detalja. Mirin muz Miroslav [misa] Antic zajedno sa sinom Milanom Anticem pocinili su niz teskih krivicnih dela, kradje, prevare, falcifikovanje, prodaja droge Itd. USKORO OPSIRNIJE……