Još jedno nasilje u porodici: Uhapšena žena!

Policija u Sokobanji uhapsila je Z. M. zbog sumnje da je vređala nevenčanog supruga, a da ga je zatim fizički napala i nanela mu lake telesne povrede, saopštio je MUP.

Osumnjičena Z. M. (44) iz okoline Sokobanje se tereti da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Njoj je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena nadležnom javnom tužiocu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

porodično nasiljesokobanja
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mene je supruga u protekle tri godine koliko smo na sudu u vezi dobijanja starateljstva nad nasim maloletnim sinom u tri navrata povredila od cega je poslednji fizicki napad ostavio trajne posledice. Normalno svi procesi su na sudu ali sudije zastaskavaju i idu na oduglovacenje i zastarevanje dok u slucajevima kada muzevi zenama samo posalju sms da ih vole, zaglave u zatvoru po novom zakonu. Naime, mnoge mlade devojke zloupotrebljavaju akciju Nasilje u porodici ili nasilje prema zenama, i koristi trenutak kada zatrudne ili dok je dete malo da rasture brak, pobegnu sa malim detetom kod svojih roditelja tuze muza za starateljstvo da bi dobile basoslovne alimentacione pare i pri tome jos i za nasilje da bi sigurno dobile decu. Naravno Centri za socijalno po direktivi ministarstva moraju da daju pozitivan izvestaj za majku sudu cak i kada je majka narkomanka, alkoholicarka, prostitutka, starleta i sponzorusa, odnosno oca da prikazu kao monstruma jer bi u protivnom izgubili posao. Sve to rezultira da u 99% slucajeva deca budu dodeljena majkama. Dok traje sudski proces, majke se sadisticki izivljavaju nad muzevima tako sto im ne dozvoljavaju da vidjaju decu i da deca budu sa ocevima u domacinstvu. Rezultat je da majke na taj nacin nanose nehuman bol i patnju svome detetu a ocevima se narusava zdravlje u smislu infarkta, kardiovaskularnih bolesti i generalno bolesti koje ostavljaju tranje posledice na psihu. Na ovaj nacin se deca od strane majki traumiraju, ostecuje im se psihofizicko stanje i ona kada porastu ako su muska postaju nasilnici a ako su zenska krecu majcinim putem, putem sponzorusa i starleta. Sramota za drzavu. Postavlja se pitanje zasto drzava, smatra da je vaznija od deteta? Ja vama da kazem, pored svih prljavstina u pravosudju, Centrima za socijalni rad, zdravstvenim ustanovama i skolskim, moj sin od 4.8 godina i ja vam porucujemo, pobedicemo! Istina, ljubav, pravda, toplina,sigurnost ce pobediti. Zasto znam da cemo ja i moj sin pobediti, pa zato sto mi je sin lijuci suze rekao, tiho na uvce, dok mu je majka lomila ruke da bi mu slomila zagrljaj kojim je cvrsto drzao oca, tata, ne daj se, nemoj se predati, tata spasi me.