Kragujevčani zbunjeni, ipak ne plaše se eksplozije

Građani Kragujevca gde su se danas podrumu jedne zgrade zatvorila trojica mladića koji kod sebe imaju bombe i automatsku pušku, zbuneni su zbog ove situacije, ali ne strahuju da će doći do eksplozije.

Ljudi ispred zgrade prepričavaju jedni drugima informacije koje su čuli.

„Kažu da ima dvoje troje, sa nekim bombama“, kaže jedan od stanara za Tanjug.

Dvojica momaka, sedeći na obližnjoj klupi, navode, međutim, da ne strahuju da će doći do eksplozije ili neke slične situacije.

Trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine, zatvorili su se ranije danas u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, a kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku, saopštio je MUP.

Mladić (36) za kojim je raspisana poternica ranije danas je obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda. Nakon toga odustao i sa jednim 18.godišnjakom i još jednim maloletnikom koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade i ne želi da se preda, kaže se u saopštenju.

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu i kraljevačkog odreda Žandarmerije nalaze se na licu mesta i trenutno pregovaraju sa mladićima, kako bi se bezbedno predali, naveo je MUP.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kragujevac
Komentari (0)
Dodaj komentar