Mali Dušan preminuo u bolnici u Barseloni

Četvorogodišnji dečak Dušan Todorović iz Svilajnca koji je otišao na lečenje u Barselonu preminuo je u bolnici u tom gradu, javljaju beogradski mediji.

Otac mališana, Aleksandar Todorović, objavio je najtužniju vest na svom Fejsbuku.

„Spavaj.. Sine! Dosta si se namucio, mirno spavaj, dovoljno si postigao u životu, ŠAMPIONE!“, napisao je otac.

Dušanu je dijagnostikovan tumor – neoblasma, a prvi simptomi bolesti su uoceni krajem 2016. godine.

Dušan je u Barselonu otišao sredinom septembra, nakon što je u Srbiji pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za nastavak njegovog lečenja. Uprkoj lavovskoj borbi, Dušan je izgubio najvažniju bitku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dušan todorovicpreminuo dečak
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • bambi

    Neka ovo citaju one majke koje u brakorazvodnim parnicama ne daju ocevima ni da vide svoju decu.

  • Blajbi

    Nada UVEK postoji! Cuda se desavaju, u medicini cesce nego na drugim poljima. Borba treba da se vodi do zadnjeg udaha, do zadnjeg treptaja zivota…. Tu nema poredaje ni povlacenja, ni kada se situacija cini potpuno bezizlazna….. Ni od bolesnika ni od lekara.

  • Blajbi

    Koja li si ti budaletina neopevana, anonimni IZNAD……

  • Jimmy

    @Anonimni Ne može država da uzme novac koji ona nije namenila za lečenje. U ovom slučaju novac ostaje roditeljima odnosno ono što je ostalo od novca obzirom na sve troškove koji su bili do momenta dok dete nije preminulo.

  • Anonimni

    I ko je sad pošteniji ? Naši lekari ili zapadnjački ???

    • Anonimni

      Roditelji u grčevitoj želji da pomognu sigurno neizlečivo bolesnoj deci, koriste sve moguće kanale, medije i lična poznanstva. Sakupljaju kampanjski novac, odlaze u razne svetske centre ali nažalost kao što je puno puta viđeno bez rezultata, odn. bolest se završava kao što mora. Međutim, nisu roditelji krivi već država koja bi morala da stane iza kompetentnih lekarskih nalaza i zabrani takva putovanja a sakupljeni novac iskoristi za lečenje onih kojima se stvarno može pomoći. Definitivno, morao bi da se napravi red!