Mihajlović: Sukob navijača na derbiju sramota

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da je sukob navijača na fudbalskoj utakmici izmedju Crvene zvezde i Partizana, na kojoj je sinoć povredjeno 20 osoba, sramota.

„Koga god da pitate rekao bi da je to sramota“, kazala je ona novinarima navodeći da je i njen petnaestogodišnji sin, koji je bio na utakmici, rekao da je bilo „grozno“.

Mihajlovićeva je kazala da takvo ponašanje i takve scene nisu dobre za imidž domaćih klubova, ali i zemlje.

Na pitanje novinara zašto država ne primenjuje u praksi Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima, ona je kazala da je to tema za ministra policije.

„Mislim da se čini sve što je moguće“, rekla je Mihajlovićeve i dodala da je i ona bila na prethodnim derbijima kada je sve izgledalo drugačije.

„Ovde je očigledno bilo problema unutar navijačkih grupa“, kazala je potpredsednica vlade.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Arnold

    dok takve ovce vladaju nista nije cudno ni nemoguce odbleji jednom vise !!!

  • P. Eng.

    Kladim se da njen petnaestogodišnji sin nikad nije bio ni na jednoj utakmici, jer ga ona drži na povocu (što je OK za bilo kog maloletnika). Ali, bitno je da ona glumi dežurnog dušebrižnika i da se naravno razume u sve.

  • Anonimni

    Veoma je bitno i da je njen sin bio na derbiju,mnogo vazno a sta je sa ostalima cija su deca bila na derbiju. Njihovih izjava nema.niti njihovih roditelja Bitno je da ova gipsovana daje izjave o svemu i svacemu.