Misteriozna smrt devojke iz Srbije u SAD

Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je pre nekoliko dana u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji ali uzrok njene smrti još nije poznat.

Gepostet von Dragana Solaja am Freitag, 17. Juni 2016

Dragana je u besvesnom stanju pronađena na ulici u sredu 11. aprila u gradu Fortuni u Kaliforniji.

„Imala je neku vrstu bolesti koja može biti povezana sa nekom vrstom intoksikacije. Prebačena je u bolnicu gde je preminula“, navodi se u medijskim izveštajima i dodaje da američka policija danima istražuje ovaj misteriozan slučaj

Dragana, koja je iz jednog mesta pored Novog Sada, otišla je pre nekoliko godina u Ameriku na program „Work and travel“.

Domaći mediji prenose da je njena cimerka, koja ju je čekala da se vrati, prva posumnjala da nešto nije u redu i počela je da je traži. Čak je i na aerodromu proveravala da li je devojka možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju, a kada je utvrdila da se to nije desilo, njen nestanak prijavila je policiji.

Dragana je navodno pronađena u ulici koja je puna motela i glavna je u malom gradiću sa manje od 12.000 stanovnika. Policiji je navodno prijavljeno da je delovala kao da je konzumirala alkohol ili drogu, što su njeni prijatelji demantovali, rekavši da ona nije koristila nikakve supstance, da je bila sportista, i da je retko i pila, prenosi „Blic“.

Nesrećna devojka je odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, međutim preminula je dva dana kasnije. Sve vreme bila je u teškom stanju i nije bila sposobna da ispriča šta joj se dogodilo.

Policija je saopštila da je naložena obdukcija njenog tela i da se čekaju toksikološki nalazi kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

misterijasmrt
Komentari (0)
Dodaj komentar