Monika Beluči oglasila se povodom smrti Nebojše Glogovca

Povodom smrti velikog glumačkog genija Nebojše Glogovca oglasili su se i izrazili svoju tugu mnoge njegove kolege i pre svega prijatelji.

Jedna od njih je i Sloboda Mićalović koja je na svom Instagram profilu objavila sliku kojom se oprostila od svog kolege Glogovca, javljaju mediji.

Na slici su Nebojša Glogovac, Sloboda Mićalović i njen muž Vojin Ćetković. Ona se od svog kuma Nebojše Glogovca oprostila uz reči:

„Kume moj, neka te anđeli čuvaju….. „Među komentarima na ovu njihovu zajedničku sliku mnogi su izrazili svoju tugu i podršku Slobodi Mićalović. A zapazili smo i komentar jedne od najlepših žena na svetu.

U pitanju je komentar sa zvaničnog kanala Monike Beluči. Ona je ostavila u komentaru četiri srca.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović su glumile zajedno u Kusturičinom filmu „Na mlečnom putu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

monika belucinebojša glogovac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Picolina

    To nije oglasavanje, vise je podrska koleginici u bolu, ali svakako da je Belucijeva znala za Glogovca a i boravila je u njegovom Trebinju.

  • Radoslav Radovic

    Kao sto vidite, Oni koji imaju svijest i savjest imaju i sve ostalo sto nas cini da nam budu bliski, jer svoju neogranicenu ljubav daruju svima nama cineci nas srecnim i veselim.Bili smo srecni sto smo ga imali i sada smo nesrecni sto smo ga izgubili.Glupa bioloska cinjenica nam ga je otela samo fizicki,ali u nasim dusama i nasim srcima ostaje njegov plemeniti lik, njegova ljubav i beskrajni duh iskrenostii i covjecnosti.Svoju dobrotu darivao je svome narodu i zato ce zivjeti u njemu i sa njim.Pocivaj u miru covjece, dobri nas Neso i neka ti je laka crna zemlja i neka je pokoj tvojoj cestitoj dusi.