Haos u Nišu: Muškarac poginuo u strahovitoj eksploziji automobila

Jedan muškarac poginuo je večeras u eksploziji automobila u Nišu, prenose beogradski mediji.

Eksplodiralo je putničko vozilo u 20:10, javlja RTS. U eksploziji je oštećeno još nekoliko vozila koja su se našla u blizini. Policija je izašla na teren kako bi izvršila uvidaj i tom prilikom je zatvorila ceo kvart, navodi RTS.

Kako je javio „Srpski telegraf“, do eksplozije je došlo u naselju Trošarina, i u njoj ima poginulih.

Još nema informacija o tome ko je vlasnik automobila koji je u plamenu, jer su vatrogasci na terenu i gase požar, navodi „Telegraf“.

Niška policija za sada ne otkriva više detalja, jer su pripadnici Policijske uprave Niš na terenu, dodaje list.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eksplozijanis
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Jeste, svaka vremenska prognoza u Srbiji mora da ima UV index, boju alarma u vezi kise i snega, i kriminalni index, da li se ocekuju ubistva, obracuni i podmetanja bombi u sledecih 24h… Imamo meterologiju na faxu za prvo i drugo, ovi iz sluzbe za vanredne situacije za trece , a nekog iz navijackih grupa za cetvrto….

  • Raca

    Porast broja raznih nesreća i ubistava u zadnja tri dana, ukazuje da pored uobičajenih objašnjenja treba upozoriti narod i na negativan uticaj tmurnog i teškog vremena koje utiče na sve loše, a pogotovo na potencijalno ekscesne ljude. Nekad je narod govorio ,,navukli se crni oblaci ,, a danas se to zanemaruje, i ako to ima veliki uticaj na sve. U vestima i prognozama treba više skrenuti pažnju i upozoriti sve o uticaju vremena i bioprobnozi.