Nasilnik koji je lomio ruke mladiću u Novom Sadu je pravnik i bivši reprezentativac

Novosadska policija privela je dve osobe zbog sumnje da su pomogle Ivanu Kontiću, osumnjičenom da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Jedan od privedenih, kako prenose Novosti, pokušao je da pobegne prilikom privođenja, ali su ga policajci u tome sprečili. Novosti pišu da policija sprovodi pretrese na više lokacija u Novom Sadu.

Podsetimo, policija intenzivno traga za Ivanom Kontićem koji je zajedno s grupom divljaka pretukao mladića pre oko dvadesetak dana. Kontić je mladića toliko tukao da ga je onesvestio, a onda je nastavio da ga udara. Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako najpre odlazi, a onda se vraća i bukvalno lomi obe ruke onesvešćenom muškarcu koji nepomično leži na ulici.

Ivan Kontić je, prema pisanju domaćih medija, diplomirani pravnik i svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou.

Takođe, ima dvojno državljanstvo, srpsko i crnogorsko, a sumnja se da je pobegao upravo u Crnu Goru.

Diplomirao je pravo na Univerzitetu Union u Beogradu, a poslednjih godinu dana radio je u jednoj avokatskoj kancelariji u Novom Sadu. Bio je upisan i u Advokatsku komoru Vojvodine kao pripravnik.

Nekoliko meseci je, istovremeno, radio i kao obezbeđenje u kockarnici ispred koje je pretukao mladića. Kako prenose mediji, žrtvu je poznavao od ranije i bili su u dobrim odnosima, pa nije jasno zbog čega ga je tako brutalno pretukao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadprebijanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sta ce nam siledzije i strane drzave? I da ne pitam zna se „braca po materi“. Ako je prazvnik omda je sve to po zakonu uradjeno, jer kod nas ne postoji bezakonje. Samo nije ok sto „pravnika“ i kod nas ima vise i vise kao gljive posle kise.Verovatno je jeftina diploma…

  • Anonimni

    Prvo sto mu uradite cak i U ODSUSTVU .oduzmite mu DRZAVLJANSTVO!