Naslovna strana za ponedeljak, 9. decembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za 9. decembar, na naslovnim stranama pišu o reakcijama na dešavanja ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta „Jedan od pet miliona“, o najavi krivične prijave funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja u slučaju „Jovanjica“, o hapšenju devojke srpskog porekla u Sidneju zbog uvoza droge i o drugim temama.

ALO  –  „Boško oskrnavio državni simbol Srbije“, o dešavanjima ispred Skupštine na protestu Jedan od pet miliona. „Srpkinja pala s drogom vrednom 300 miliona dolara“, o hapšenju Srpkinje Aleksije Vračar u Sidneju zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe koja je uvozila drogu u bocama čili sosa.

BLIC  –  „Čak 10.000 migranata želi da ostane u Srbiji“,  list navodi da je svaki treći migrant koji je prošao kroz Srbiju zvanično izrazio nameru da dobije azil. „Srpkinja pala u Sidneju sa 400 kg droge“, o hapšenju u Sidneju.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Pravda za Srbe spojila Handkea i Andrića“, naslov je intervjua srpskog reditelja Emira Kusturice za taj list. „Pogazili zastavu, tako bi i Srbiju“, o reakcijama na na dešavanja ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta.

DANAS  –  „Pokušaj aboliranja braće Vučić od afere“ o reakciji opozicije na najavu krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas o dešavanjima ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta „Djilas: Udaranje zastavom nije kucanje, pogrešili smo“.

INFORMER  –  Pod naslovom „Boško divljak. On bi opet da pali Skupštinu“, list piše o dešavanjima ispred Skupštine Srbije tokom protesta u subotu. „Nema snega za doček“, o vremenskoj prognozi za Novu godinu.

KURIR  –   „Srpkinja švercovala drogu vrednu 300 miliona dolara“, o hapšenju devojke u Sidneju zbog uvoza droge.

POLITIKA  –  „Gradjani se žale da ih policija razoružava, MUP demantuje“, o nezavničnim saznanjima tog lista da je u toku preregistracije oružja odbijeno pet odsto gradjana. „Trese nas jadranska mikroploča“ o nastavku potresa na Balkanskom poluostrvu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Djilas raspisao konkurs. Traži se ko će Vučiću da zagorča život“, list navodi da lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas traži „novo lice“ za izlazak na izbore. „Ukrali lobanju zbog četiri zlatna zuba“, o pljački i skrnavljenju groba učiteljice Dragice Krstić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar