Naslovne strane za ponedeljak, 7. februara 2022. godin

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o poltičkim dešavanjima uoči predstojećih izbora i navodima dela opozicije da vlast „uvozi“ birače iz Republike Srpske, a bavi se im društvenim i ekonomskim temama.

ALO – Svetska zdravstvena organizacija o korona virusu – „Bliži se kraj rata s koronom“.

BLIC – List objavljuje svoju tradicionalnu listu „300 najmoćnijih osoba u Srbiji“. „Dva raspusta i pomerena mala matura“, o tome šta, zbog kovida, čeka djake.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kandidat sam svog naroda a ne vlasti ili stranaca“, naveo je u intervjuu lider Dveri Boško Obradović. „Rehabilitacija čeka i prvog Nedićevog policaja“, o sazanju tog lista u vezi Milana A. Aćimovića, ministra policije u vladi Milana Nedića.

DANAS – „Vulinovo ministarstvo još ćuti o broju birača“, o tome koliko je prijavljenih birača u Beogradu. „Sud ne može da utvrdi zašto se odlaže sudjenje Belivuku“, o tome zašto nije počelo sudjenje grupi Veljka Belivuka, koja je optužena za najteže zločine.

INFORMER – List o sastanku izmedju predsednika Srbije i Kine, Aleksandra Vučića i Si Djinpinga, „Vučić i Si dogovorili sporazum koji Srbiji donosi milijarde evra“.

KURIR – Ambasador Hrvatske u Srbiji Hidajet Biščević o slučaju nestalog Splićanina Andreja Periša, „Srpska policija je profesionalna u slučaju Periš“. „Od dogovora Srbije i Kine najviše koristi imaće drvna i prehrambena industrija“, list o sporazumu Srbije i Kine.

NOVA – „Kampanja još nije počela, a Vučić već krade izbore“, o tome da „izborna mašnerija“ SNS radi „punom parom“. „Upadamo u kinesku dužničku zamku“, o eventualnom Sporazumu o slobodnoj trgovini Srbije i Kine.

POLITIKA – „Obnova kuće zločinca pod okriljem UN i EU“, o najavljenoj rekonstrukciji objekta u Kosovskoj Mitrovici, u kome je živeo Džafer Deva. „Uticaj novca na razvoj dečjeg mozga“, o materijalnoj pomoći siromašnim porodicama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar