Nastradali otac i dva sina: Objavljen snimak nesreće kod Rume (uznemirujući video)

Stravična saobraćajna nesreća kod Rume, u kojoj je stradalo troje, a povređeno četvoro ljudi, zabeležena je obližnjom kamerom sa lokalnog puta.

Video-snimak objavila je „Sremska TV“.

Do nesreće došlo je noćas u oko tri sata posle ponoći, kada je otac sa sinovima i rodbinom krenuo kući nakon proslave veridbe svog starijeg sina, nakon čega je automobil „reno laguna“ sleteo je s puta i zakucao se u banderu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nesrećatragedija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Problem saobracajnih nesreca je resiv vec odavno. Naime, postoji uredjaj, koji moze standardno da se ugradjuje u svaki automobil, koji prepoznaje naseljeno mesto ili magistralni put ili autoput i slicno, te moze da limitira brzinu kretanja vozila i to onu maksimalnu. Primera radi, kroz naseljeno mesto da auto ne moze da se krece brze od 50 kmh. Ali gospoda to ne zeli da ugradjuje u automobile jer bi mnogi izgubili na zaradi. Osim toga, da li ste se zapitali, zasto su automobili izgravirani da idu preko 200 kmh? Za gde? Kada jednom budemo shvatili, da boli drzavu za ljudske zivote, onda ce svet postati humanije mesto. Zasto kazne za onog ko vozi a gleda u mobilni nisu 5000 evra ili 10000 evra? Zasto se osobi koja je pod alkoholom a koja je za volanom ne oduzme trajno dozvola sa dozivotnom zabranom upravljanja vozila? Zasto osoba koja ne propusti pesaka na pesackom ne ide u zatvor minimum 30 dana.? U cemu je problem? A posle desila se nesreca. Da li sada vidite zasto je Svajcarska uspesna zemlja. Kazne moraju biti astronomske i dobijate jedno uredjeno drustvo koje stiti decu, ljude, prirodu i sve ostalo. Sami smo budale i treba i da zivimo tako ko budale u blatu i crvima.