Nastradao od punjača: Dečak preminuo od strujnog udara

Dečak (12) preminuo je juče nakon što ga je udarila struja u stanu na Voždovcu u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima, do tragedije je navodno došlo kada je pokušao da uključi punjač za mobilni telefon.

Zasad nisu poznate sve okolnosti ovog slučaja, a sumnja se da je strujni udar izbio prilikom uključivanja aparata u struju.

Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta i konstatovala smrt dečaka, dok je policija ustanovila da nema elemenata krivičnog dela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

punjacstrujni udar
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sedam godina molim Centar za socijalni rad u Obrenovcu da izadju na teren u dotrajalu kucu u kojoj je moja bivsa supruga sa nasim malim sinom i da konstatuju u kakvom je stanju elektroinstalacija. U pitanju je uzas. Dotrajale zice su potpuno trule, sa drvenom daskom koja je vec gorela i polomljenim starim osiguracima koje nemaju nikakavu funkciju, bez Fidove skloke i bez uzemljenja u kuci. Uticnice su lepili silikonom jer se vade iz zida sa sve zicama. Sedam godina ih molim, i apsolutno nista nisu preduzeli. Ne da nisu sanirali stetu, vec nisu ni na teren izasli, nisu mi ni na podnesak odgovorili. Centri za socijalni rad inace na sve moguce nacine prikrivaju majke da bi po svaku cenu na sudu deca pripala majkama. Ovo je odvratno sta se radi u ovoj zemlji. Naruseno je zdravlje, bezbednost i zivoti nase dece samo zato sto Centri za socijlani rad u Srbiji imaju direktivu nadleznog ministarstva da po svaku sudu daju misljenje da se deca uvek dodeljuju majkama cak i u situacijama kada postoji opasnost po zivote dece. Ovo je uzas sta se radi u nasoj zemlji, kada su mala deca u pitanju. Sram da vas bude sve redom pocev od Ministarstva, preko licemernih Centara za socijalni rad do suda.