Nataša Bekvalac imala udes, u kolima bila i sedmomesečna beba

Pevačica Nataša Bekvalac danas prepodne na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes. U vozilu su u tom trenutku pored Bekvalčeve, koja je upravljala vozilom, bile i njena sedmomesečna beba i dadilja.

Kako prenose beogradski mediji, ona je krenula u Beograd, kada je u njen automobil udario drugi auto. Prema nezvaničnim informacijama, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u „pasatu“ engleskih registarskih oznaka, koji je bio „do krova natovaren stvarima“ i nije imao ni retrovizore.

Nataša je, po prvim informacijama, upravljala svojim automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta

Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuda. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač „pasata“ će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Kao i svake srede pevačica je i danas trebalo da odvede sedmomesečnu ćerku Katju u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije povređena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nataša Bekvalacsaobraćajna nesrećaudes
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Pogledajte, kaze, mediji prenose da nije Natasa kriva za saobracajku, a onda na kraju kaze policija obavila uvidjaj ali ne kazu ko je izazvao nesrecu. Posle je tekst zamazan cinjenicom da je u pitanju strani vozac koji je navodno trebao da pobegne prema nezvanicnoj izjavi ali ga je sprecio neki, pazite, neki mladic a automobil nije imao retrovizore? A kao slag na tortu, da bi sve izgledalo uverljivo, tuta bugarin je imao na krovu neke stvari itd. Brate, ko je ovaj tekst napisao? Znate sta. Ako neko hoce da opravda Natasu neka je opravda ali nemojte molim vas da nas pravite na budalu sa ovakvim tekstovima. Pa za koje nas debile smatrate? Dobro niste rekli da to sto mamica Nata maltretira dete i vodi ga u neke Centre za socijalni rad da bi ga video, pazite video otac, je cin ispod svakog minimuma ljudskog dostojanstva. Je li ne moze lepo otac da dodje kad god pozeli u stan kod Natase i da se lepo druzi i igra sa detetom i kontra da Natasa dodje kod oca deteta u stan i da se lepo igra i druzi sa detetom? Kakve veze ima sto su razvedeni, kakve to veze ima sa detetom? Sramota je sta danas majke ovakvog formata rade sopstvenoj deci. A treba da je sramota i drzavu da ovako nesto dopusta.