Niš: Tuča gostiju i domaćina na slavi, a osveta paljenje automobila

 Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S.B. (47) završila se svadjom i tučom domaćina i gostiju, nakon čega je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

U tuči su učestvovali gosti N.R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj.M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N.R.

„Posle kraće svadje i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil „fiat“. Da bi mu se osvetio, S.B. je automobil polio benzinom i zapalio ga“, kazali su u policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg dogadjaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o dogadjaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tudje stvari.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar