Noćas četiri saobraćajke, petoro povređeno

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno ukupno pet osoba, među kojima je teže povrede zadobila devojka pešak na Surčinskom putu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, 17-godišnja devojka je povređena u 20:27 sati na okretnici autobusa na Ledinama, nakon čega nije bila u stanju da rekonstruiše šta se dogodilo i, sa sumnjom u potres mozga, prebačena je u Urgentni centar.

U 21:11 sati do saobraćajne nezgode došlo je na uglu Timočke i Ulice Save Tekelije, pri čemu je povređen 22-godišnji muškarac i potom prevezen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prebačena su i dva muškarca, starosti 14 i 45 godina, koji su povređeni u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Dragoslava Srejovića kod broja 32, u 20:34 sati.

U 22:07 sati na uglu Gučevske i Maleške ulice povređena je 50-godišnja muška osoba i, takođe, prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 124 intervencije od kojih 16 na javnom mestu, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 138 intervencija od kojih 39 na javnom mestu, uključujući jedan pad sa visine i požar u kojem nije bilo povređenih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hitnanoć u Beogradu
Komentari (0)
Dodaj komentar