Novosadski glumac preminuo od posledica smrzavanja

Nebojša Petrović, novosadski glumac, pesnik i muzičar, preminuo je juče od posledica smrzavanja na klupi u Novom Sadu.

Vest o smrti Nebojše Petrovića objavljena je na stranici „Kuhinja solidarnosti NS“ na Fejsbuku, jer se on hranio u toj kuhinji.

„Juče nas je napustio Nebojša, glumac, pesnik, muzičar. Imao je 50 godina. Poslednjih godina živeo je na ulici. Preminuo je od smrzavanja, na klupi u centru Novog Sada, na Trifkovićevom trgu, gde je sa drugim gladnim sugrađanima često delio obroke iz naše kuhinje. Dolazi zima, a mnogo naših sugrađana nema krov na glavom, zato apelujemo na nadležne gradske institucije da obezbede adekvatne uslove za preživljavanje ljudi koji žive na ulici“, navodi se u objavi.

„Takođe, pozivamo sve Novosađane da imaju razumevanja i solidarnosti prema najugroženijim članovima zajednice i da se bore za pravednije društvo“, navode iz „Kuhinje solidarnosti NS“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacnovi sadpreminuo
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mile, nije to stvar predsednika nego sistema. Sruši li ste komunizam misleći da će svi postati Kostići, Miškovići…e pa neće. O jednom koji ostvari američki san svi pišu a o hiljadama koji ne, od kojih mnogi zavšavaju na ulici i klupama svi okreću glavu.

  • Mile

    Srbija je EKONOMSKI TIGAR! Ne zaboravite premijera dok budete crkavali od boleština i gladi.