Objavljen JOŠ JEDAN snimak vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu: Tukli ga pa im ljubio ruku (uznemirujući video)

U javnosti se pojavio novi snimak vršnjackog nasilja na kom se vidi kako jednog dečaka maltretiraju školski drugovi, javlja RTS.

Kako beogradski mediji prenose, taj slučaj se takođe dogodio u Aranđelovcu, gde je prethodno napravljen i snimak maltretiranja učenice u Tehničkoj školi.

Kako prenosi RTS, snimak, koji traje nekoliko minuta, navodno je nastao u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi „Slobodan Minić“ u Aranđelovcu.

https://www.youtube.com/watch?v=SKiMog3QWSA

Na njemu se vidi kako dva dečaka maltretiraju trećeg, sitnijeg dečaka.

Nakon udaraca i maltretiranja, učenici su od zlostavljanog dečaka tražili da im poljubi ruku.

Pre ovog snimka, na internetu se pojavio užasavajući snimak zlostavljanja učenice Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu koju su napali školski drugovi i drugarice.

Ministarstvo prosvete najavilo je da zbog tog slučaja u tu školu šalje prosvetnu inspekciju i pokreće vaspitno-disciplinski postupak protiv svih učesnika u tuči, a Više javno tužilaštvo u Kragujevcu krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog vršnjačkog nasilja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

arandjelovacvršnjačko nasilje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Nemanja

    Sramota koliko se danasnja glupost prvenstveno retardiranih roditelja pa onda njihove djece stavlja na teret programu koji se prikazuje ne Televiziji. Roditelji da su normalni zabranili bi djetetu da gleda Zadrugu Parove i ostale zaglupljujuce programe, a vi neobrazovani koji ne znate ni sta ima na Televiziji pogledajte Animal planet History channel discavery i jos sigurno 10tak kanala koji imaju edukativan sadrzaj. Ali vi to niste gledali pa ne znate, jer nije bitno koji je kanal domaci ili strani msm bolje bi bilo da je domaci ali posto su nase televizije toliko jadne nazalost nece ga ni biti na nasim kanalima, zti da se ato bolje i na stranim gledati edukativni sadrzaj nego gleda izvinite ne nekulturnom izrazavanju govna smrdljiva.

  • Milan

    Zahvalite na se na ovim slucajevima onima koji proteziraju „Farmu“, „Parove“ i ostale „zabavne sadrzaje“ na TV-u, internetu i ostalim medijima. I spremite se za jos gore, jer kada bi znali kakvi tek dolaze u srednje skole …… A PINK i ostali neka skupljaju novce-

    • Dragan

      Takvi „zabavni“ sadržaji služe roditeljskoj, i onoj starijoj, populaciji da ih zaokupira, dok na drugoj strani skoro sve TV stanice puštaju filmove sa nasilničkim sadržajem i retkost su programi edukativnog i sličnog karaktera gde se nešto može videti o kulturama i putopisima, bilo to o našim ili drugim prostorima…a da ih ima, ima…

    • Anonimni

      uzrok ovakve dece su retardirani roditelji, kakva televizija, ne budite maloumni