Opet vršnjačko nasilje u Srbiji

U fizičkom obračunu u dvorištu Osnovne škole „Jefimija“ učestvovala su četiri učenika.

DVA učenika povređena su u tuči u Osnovnoj školi „Jefimija“ u Obrenovcu. U fizičkom obračunu u dvorištu škole učestvovala su četiri učenika.

Utvrđuju se sve okolnosti još jednog slučaja maloletničkog nasilja.

(novosti.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vršnjačko nasilje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Prvoslav ćirilica

    Milicija, tužilaštvo i sud, zatim pedagozi, pa psihijatri, nastavnici, direktori štite decu siledžije! sve rade da odbrane i opravdaju njihovo nasilničko ponašanje!

  • bambi

    Deca nemaju osnovno vaspitanje zato sto nemaju majku kao entitet. Obicno su sve razvedene, bance po kaficima, diskotekama, drogiraju se sa mnogobrojnim intimnim partnerima troseci alimentacione novce od deteta. Setaju kerove sa slusalicama u usima, naocarima, nafrizirane, sa dzipovima, istetovirane. Deca ih uopste ne zanimaju. Cisto sumnjam da 1% majki svojoj deci skuvaju rucak barem jednom u dva meseca. Odvratno. Majke sponzoruse ostavljaju malu decu nocu same a ona igraju igrice do tri ujutru i jedva znaju gde se nalaze u pola osam u skoli. Ko je kriv za ovo? Drzava. Ministarstvo izdaje direktivu Centrima za socijalni rad da u 99% slucaja sudovima predloze da se deca dodele majkama cak i kada su narkomanke, prostitutke ili alkoholicarke a sudovi to misljenje samo prepisu. Da bi sve islo po mamice sponzoruse koje sanjaju alimentacione pare, tuze bivse supruge za kojekakva nasilja, jer toboze to je sad u modi, i sve je ocas posla gotovo. Ovo je strasno koja diskriminacija postoji u Srbiji po pitanju starateljstva. Drzava mora odmah da reaguje.

    • Anonimni

      Koja drzava? Pa to sve je upravo ogledalo drzave… bezmuda, nesposobna i korumpirana „drzava“, tj. drzavna elita, stoji iza takvih zakona i takvog sprovodjenja istih. Sve ostalo je posledica takve drzave.