Pevač pretučen na vašaru: Protiv njih petorice borio sam se kao lav (video)

Pevača narodne muzike Eru Ojdanića pretukla su petorica mladića i otela mu zlatan lanac i 1.900 evra iz džepa na sinoć održanom vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je nastupao sa koleginicom Zoricom Marković.

– Njih petorica momaka, svi preko 120 kilograma, trešteni pijani su me napali – opisuje Era nesrećan slučaj za „Novosti“. – Zorica Marković i ja smo ih zabavljali, a onda, odjednom, kao da im je pala klapna, jedan mi je oteo mikrofon, počeo da vređa, psuje i da viče: „Vraćajte pare“. Udarali su me pesnicama u rebra i ispod struka, jedan mi je zavrnuo ruku, izbacili su me iza šatre u mrak i nastavili da me biju. Samo mi je moje debelo iskustvo u takvim situacijama pomoglo da preživim.

Na 50 metara od mesta gde je Era primao udarce nalazi se policijski punkt i oni su jedini priskočili pevaču u pomoć.

– U šatoru je bilo oko 700 ljudi i niko od gostiju, konobara, muzičara nije ustao da mi pomogne – tvrdi pevač. – Protiv njih petorice borio sam se kao lav. Hvala bogu, živ sam i zdrav. Uzeli su mi 1.900 evra i pokidali zlatan lanac. To mi je najžalije, jer je poklon od moje pokojne žene.

https://www.youtube.com/watch?v=986U8tdG2Kc

Ojdanić tvrdi da je i policija imala problema sa pijanim momcima koji su nasrnuli i na njih, ali su, ipak, svi pohapšeni. Posebnu zahvalnost Era ima za njih, kao i za lekare iz bolnice u Sopotu gde je primljen:

– Bio sam od jedan sat iza ponoći do šest ujutru na ispitivanjima, na skeneru i, srećom, sve je u redu, nemam prelome ni potres mozga. Ponosan sam na samog sebe kako sam se branio da spasem život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Era Ojdanićtuča
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Kosmajac

    Kako laze ovaj Era,prvo nisu petorica vec dva momka,kojima je u pola pesme okrenuo ledja i otisao za drugi sto da peva,jer je verovatno video da su ti sa drugog stola finansijski bolji a kada su momci rekli da im vrati pare pravdao se da su to njegove pare !!! Pa sta mislite zasto niko iz satre nije reagovao,nije ovo prvi put da mu se desavaju takve stvari!!! PS A ni pare mu nisu uzeli niti pokidali zlatni lanac,vec su samo ubili boga u njemu i vratili se pod sator da sacekaju policiju!!!

  • Jakovljev

    Nešto mi slabo udaraju ovi 120 kilaši, kao da miluju. Ne možeš ni jedan pošteni monokl zaraditi od njih…