Počeo uvidjaj u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu

Počeo je uvidjaj u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, gde je juče u eksploziji poginula jedna osoba, a 25 ih je povredjeno, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Kako je navedeno, nakon što je omogućeno bezbedno obavljanje uvidjaja na teren su izašli pripadnici Policijske uprave Kragujevac i Vojne policije.

„U skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina Stojadinović“, piše u saopštenju Ministarstva odbrane.

U vojnom objektu u Kragujevcu juče se dogodila eksplozija u kojoj je poginu potpukovnik Miroslav Perišić, dok je 25 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a povredjeno tokom gašenja požara.

Nadležne službe MUP-a i Ministarstva odbrane i dalje tragaju za nestalim pripadnicima Tehničkog-remontnog zavoda, kapetanom Darkom Kostićem i civilima Dejanom Kovačevićem i Željkom Nikolićem.

Eksplozija se dogodila u Tehničko-remontnom zavodu, u objektu A-28, namenjenom delaboraciji municije, a zatim je požar zahvatio objekte A-28 i A-27.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar