Pojavio se snimak tuče između Srba i Brazilaca (uznemirujući sadržaj)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče srpskih i brazilskih navijača na tokom utakmice dve selekcije na ‘Otkritje areni’ u Moskvi, prenose domaći mediji.

Dok su se igrači borili na terenu, došlo je do sukoba na tribinama, pa se između muškaraca koji su se pesničili našla i jedna žena.

„Ne želim da moje roditelje i mene svet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično… U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspešno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila“, rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brazilsrbijatuča navijača
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ma vi nikada niste znali niti da igrate a kamoli da se tuceta sa nekim treba da vam je sram ako je već bilo naših navijača trebalo je da sprečite da nedoce do incidenata i da negledate kako Brazilski navijaci napadaju jednu gospodu kako bi bilo da je od vas nečija majka bila i kako bi vi reagovali na to samo mogu da kažem da je sram za našu zemlju i kakav narod imamo toliko od mene želim vam prijatan dan !!!!!!!!!!

  • Anonimni

    ni to ne znamo.svaki rat smo izgubili.

  • Anonimni

    I u tuci bi izgubili od Brazilaca….

  • Anonimni

    Ako ne znamo da igramo fudbal znamo da se tučemo – zvuči poznato, zar ne?