Policija traga za nasilnikom koji je pretukao bivšu suprugu u prokupačkoj bolnici

Prokupačka policija traga za I. I. iz okoline Prokuplja koji je u hodniku Ginekologije prokupačke bolnice pretukao bivšu suprugu J. D. (35) i naneo joj teže povrede, saznaje Beta u Policiskoj upravi u tom mestu.

Povredjena žena je s bebom starom desetak dana i četrnaestogodišnjom devojčicom iz prvog braka čekala na pregled kada je na nju nasrnuo nasilnik i počeo da je udara po licu i telu.

Kako je izjavila portparol prokupačke bolnice Marija Stoćić, povredjena žena je nakon ukazane pomoći i dijagnostike u toj ustanovi zbog težih povreda, preloma kostiju lica, povrede oka i kostiju glave prebačena na dalje lečenje u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Prema rečima portparola bolnice, od težih povreda ženu su spasili tehničari na ginekologiji i obezbedjenje bolnice koje je pokušalo da uhvati napadača, ali je on uspeo da im umakne van bolničkog kruga.

O ovom incidentu obavešteno je i Tužilaštvo kao i Stručni tim prokupačke bolnice za zaštitu i postupanje sa ženama koje su izložene nasilju.

Ovaj tim godišnje u proseku beleži 15 žena žrtava nasilnika koje zatraže lekarsku pomoć u prokupačkim zdravstvenim ustanovama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar