Preminula majka Jelena, povređena u saobraćajnoj nesreći kod Pančeva

U Urgentnom centru u Beogradu preminula je Jelena Imbra (36), koja je povređena u stravičnoj nesreći u Bavaništu kod Pančeva, prenose beogradski mediji.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote, kamion je prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario reno u kome su poginuli Vladimir Imbra (36) i ćerka Lana (1).

Povredama je podlegla danas i Vladimirova supruga Jelena. Sa njima u kolima je bila i ćerkica Una (4), koja je jedina preživela nesreću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

saobraćajna nesrećaurgentni centar
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Males Radić

    Rođen sam u Kovinu, živim u Beogradu i često dolazim u Kovin u posetu prijateljima! Znači, često kolima prelazim rastojanje Bgd-Kovin-Bgd u različito doba dana i noći! Konstatovao sam da tim putem saobraćaju teški kamioni, kamioni sa prikolicama, uglavnom strane registracije! Razlog je, verovatno, da ne plate drumarinu na autoputu, te ovim putem voze kao po autoputu, brzo i bahato, obilazeći jedan drugog i putničke automobile koji poštuju signalizaciju i ograničenja! Smatram da za taj put koji održava lokalna samouprava treba da bude zabrana kretanja teškim kamionima koji uništavaju asfalt, po svojoj konstrukciji nije prigodan za teške kamione! Samo je obazrivost lokalnih vozača razlog što nema više ovakvih nemilih događaja! Zahtevam od nadležnih da ograniče kretanje teških kamiona, spreče demoliranje puta i, naravno, spasu živote putnika lakih vozila!!!