Pretučen paratekvondista u Beogradu

Reprezentativac Srbije u paratekvondou Dušan Marisavljević prebijen je u Beogradu, jer je nosio obeležja kluba Crvena zvezda, koja napadačima nisu bila po volji, objavio je RTS.

Sportista je ispričao da je posle treninga čekao prevoz i da je na sebi imao ranac i dres Crvene zvezde, kada se pored njega zaustavio auto iz kojeg je izašao muškarac i udario ga u glavu.

To je Dušanu bio poslednji trening pred odlazak u Poljsku na evropski šampionat. Umesto da se naspava i odmori, morao je u Urgentni centar i nije siguran zašto ima masnicu na oku, preneo je RTS.

„Stajao je na stanici, ni kriv ni dužan je dobio udarac u glavu, a treba da predstavlja svoju zemlju na Evropskom prvenstvu koje se održava 16. (septembra) u Poljskoj“, rekao je generalni sekretar srpskog Para-tekvondo saveza Bojan Todorović.

Ovakav stres bi na momka kao što je Dušan pre mogao da ostavi psihičke nego fizičke posledice pred takmičenje, naveo je Todorović.

„Mi radimo na tome, juče i danas, objašnjavamo mu šta i kako. Nadam se da će biti sve u redu. Ja bih voleo da se Dušan na neki način revanšira tim huliganima nekom medaljom“, istakao je Todorović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar