Pronađeni nestali devojka i mladić

Automobil u kom su bili Stefan Rusov i Milica Mirjanić, mladić i devojka koji su nestali u planinama istočne Srbije, pronađen je na visoravni Brezovica.

Mladić i devojka koji su nestali u planinama istočne Srbije, pronađeni su u blizini visoravni Brezovica, potvrđeno je iz Gorske službe spasavanja Srbije.

Oni su otkriveni nedugo nakon što je nađen njihov automobil, na putu, na delu reona Straže, a pronašle su ga ekipe Gorske službe spasavanja, objavile su Novosti.

Dvoje mladih su u dobrom stanju. Kako je nezvanično objavio Blic, mladom paru se zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi.

Kako su naveli u Gorskoj službi, potraga za nestalim mladićem i devojkom se nastavlja.

Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27), su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu „pežo 207“ bele boje, beogradskih registarskih oznaka ka izletištu Lisine.

Poslednji signal sa telefona zabeležen je juče oko 15 sati, kod Tupižnice.

Njihov trag izgubio se u podnožju planine Beljanica kod Despotovca, a nestanak su prijavili roditelji,

U potragu su, pored Gorske službe spasavanja, bili uključeni i policijski helikopteri, meštani, porodica nestalih.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkamladicnestali
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Zar nije jednostavnije bilo da nas pozovu mobilnim? Ovako je AV AV morao da trosi gorivo za helikopter? Al dobro, kad pogledate, dobra reklama za ove na vlasti. Ajde dobra namestaljka sa par propusta. A ja, kada sam sleteo s puta i to bas 1. januara, jer mi izletelo kuce, pa ja ko veli, da ga ne udarm skrenuh malo, a 123 ka mi se zanese i pravac u blato. Zovem ti ja AMS slep sluzbu, a oni ima sta da mi kazu. Gospodine, mi bi smo vam poslali slep sluzbu, ali aman, Nova Godina je, vozaci su svi pijani?!

  • Cinik

    Mnogo buke – ni oko cega…