Ranjena glumica se oglasila iz bolnice: Hvala Bogu što me je ostavio u životu

Glumica Ivana Panzalović (30) oglasila se samo nekoliko sati posle teškog napada verenika, doktora Srđana Cvetanovića (59), koji je samo srećom preživela.

Kako je Ivana rekla, i dalje je u šoku što je posle stravičnog scenarija ostala živa.

„Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi“, kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

Gepostet von Ivana Panzalovic am Montag, 14. November 2016

„Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu“, navela je glumica.

Neposredno pre tragedije, navodno je počela rasprava, a kada je ona kulmirnirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć. Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan juri po stanu sa nožem i da hoće da je zakolje. Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao pištolj koji je nasledio od oca.

– U jednom trenutku je rekao „Kad nisi moja, nećeš biti ničija!“ Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – rekao je izvor, a prenosi Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ivana panzalović
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • bambi

    Meni je bivsa vanbracna supruga uzela malo dete, pobegla kod svojih i na sudu trazi alimentacione pare, tj. koristi dete, nanosimu bol i patnju, traumira ga u psihofizickom pogledu da bi stekla novac posto sa 30 godina nema ni dana radnog staza. Normalno Centri za socijalni rad, s obzirom da imaju direktivu od ministarstva, po svaku cenu stite majku a imaju za cilj satanizaciju oca. Prvih godinu dana navodno nisu hteli da mi odgovore na podneske, druga godina zamenjena ekipa pa im treba vreme da se upoznaju sa predmetom a onda treca su joj rekli da me tuzi za nasilje u porodici. To je vrlo jednostavno. Naime, vi pokusavate da vidite svoje dete koje skriva od vas tri godine, dodjete pred kapiju posto vas ne pusta unutra, drzi vas jedno tri sata ispred a onda zove policiju da prijavi uznemiravnje, provale, tuce i sve ono sto se moze naci od perverzija na internetu. Da bi stvar isla kao podmazana, zamoli se komsika pa potvrdi sve njene lazi. Tako to ide po novom zakonu. I sad zamislite u kakvom stanju se nalaze dete i otac. Postavlje se pitanje, zbog cega Centri za socijalni rad sve ovo rade? Da li bi neko od njih izgubio posao kada u slucaju da oni predloze da dete bude sa ocem dok traje parnicni postupak s obzirom da majka dete ostavlja, da se alkoholise, prostituise i slicno. Kazu, gospodine pa gde su vam dokazi. A onda kada dodjete da sakupljate dokaze oni kazu gospodine pa vi je uhodite to je nasilje porodicno. Sramota.

    • mallisha

      Budalu nit voli nit vodi kuci!

  • Nora

    Negde je ispričala da je odglumila da je mrtva, savila se u klupko a onda je on,misleći da je ubio, pucao u sebe. Meni sve liči na režiju. Ako je on nju jurio po stanu nožem, kada je imala vremena da zove policiju? Nije li možda ona njega ubila pištoljem, pa pucala sebi pokraj čela, a onda pozvala Policiju? Da li je uzeta parafinska rukavica,otisci na revolveru i nožu. I čemu bacanje stvari kroz prozor?

  • makki

    da je nije roknuo, nikad nebi čuli da postoji 😀

  • bambi

    Ne vezano za ovaj slucaj, trebalo bi da se vodi racuna, ako se objavljuju fotografije neke osobe, da same fotografije budu u skladu sa komentarima koji uz to stoje. Ovo pricam zbog profesionalizma samom posla, zbog profesionalizma novinarstva. Primera radi, neukusno je i neprofesionalno da ako se komentarise o nekoj osobi u vezi neke knjige koju je napisala, da se stavi njena fotografija u bikiniju.

    • makki

      Ta fotografija jasno ističe njene kvalitete naročito u bikiniju koji je javno dostupan, sve sa sisama.