Šestoro povređenih u četiri sudara u Beogradu

U četiri sudara koji su se tokom prethodne noći dogodili u Beogradu, šest osoba je zadobilo povrede, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Prema rečima portparola te službe Nade Macure, dve žene stare oko 30 godina prevežene su na Urgentni centar nakon što su u saobraćajnoj nesreći koja se oko 19.10 dogodila na uglu ulica Marka Raba i Kosovske, zadobile tupe povrede glave i kolena.

Muškarac star 23 godine zadobio je kontuziju lakta u sudaru koji se dogodio u Bulevaru oslobođenja kod broja 319 u 21.56, nakon čega je vozilom Hitne pomoći prebačen na Urgentni centar.

U nezgodi koja se oko 22.40 desila na putu za Padinsku skelu, 15-godišnji dečak zadobio je povrede šake i butine zbog čega je prebačen na Dečiju kliniku u Tiršovoj.

Na Urgentni centar su prevežena i dva muškarca, stara 27 i 34 godine, koji su u sudaru do koga je došlo oko 1.05 na uglu Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra, zadobili povrede glave i kolena.

Macura je dodala da su ekipe Hitne pomoći intervenisale 116 puta tokom prošle noći, od toga 15 puta na javnom mestu, a da su se lekarima najčešće javljali astmatičari, srčani bolesnici i osobe koje pate od hipertenzije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar